Pogoji poslovanja Pipler.si

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Način poslovanja

Spletna trgovina www.pipler.si je naslov za enostaven in diskreten nakup pripomočkov za kajenje. Stran s preprostim in preglednim vmesnikom omogoča hiter nakup ter pridobitev vseh koristnih, kakor tudi zanimivih informacij o izdelkih ter njihovi uporabi.  

Dobra izkušnja uporabnikov nam je na prvem mestu. Ponudba izdelkov zajema klasične in vodne pipe ter druge pripomočke za kajenje. Za zagotavljanje celovite ponudbe sodelujemo in se povezujemo z drugimi ponudniki. 

Izdelki in dobava

100% si prizadevamo upoštevati želje uporabnikov, zato nam je prilagodljivost na prvem mestu. Način dobave prilagodimo željam kupcev, vsa naročila se dostavijo v diskretni embalaži z zaščito proti lomu.

Pri večjih naročilih naročnike nagradimo z brezplačno dostavo. Vsak izdelek, ki je objavljen na strani, je na zalogi in dobavljiv. Dobavo izvaja dostavna pošta na dom, običajen rok je 1 do 2 dni. Dostava znaša štiri evre, po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem. Naročeni izdelki se odpremijo najpozneje naslednji delovni dan po prejemu naročila oz. predplačila.

Naročanje

Naročilo lahko oddate preko enostavnega in preglednega vmesnika eNaročilo oz. še bolj enostavno tako, da nam "enostavno" napišete vaše želje na elektronski naslov pipler.info@gmail.com.

Vaše naročilo bomo hranili trajno in vam ga na vašo željo kadar koli posredovali.

eNaročilo - Enostaven in pregleden vmesnik za oddajo naročila

Enostaven in pregleden vmesnik »eNaročilo« omogoča enostavno in hitro oddajo naročila željenih izdelkov. Naročilo preko strani www.pipler.si se obravnava kot sklenitev pogodbe na daljavo.

Za oddajo naročila izberete najprej željeni izdelek in kliknete na gumb "Dodaj v košarico". Izdelek se bo znašel v košarici na seznamu »eNaročilo« (na tej strani). Na enak način lahko nato izberete in dodate v košarico še druge izdelke iz ponudbe, pri tem se vam že izbrani izdelki ohranijo v košarici. Po želji lahko z vpisom števila ob izdelku in klikom na »osveži« naročite večje število izdelkov. S klikom na gumb »izbriši« oz. »izbriši vse« odstranite izdelke iz košarice.

Ko z izborom končate, vnesete vse potrebne podatke za izvedbo naročila (podatki označeni z *) z morebitnimi dodatnimi željami ter kliknete na gumb »Oddaj naročilo«. 

Z oddajo naročila se šteje, da kupec izrecno potrjuje strinjanje s plačilom skupnega zneska iz naročila. Vsako naročilo hranimo trajno in ga kupec lahko kadar koli zahteva. Na zahtevo se naročilo kupcu pošlje v elektronski obliki na elektronsko pošto iz naročila.

Cene in plačilo

Na www.pipler.si ponujamo kvalitetne kadilske izdelke po najugodnejših cenah. Pri dobavi upoštevamo tudi stroške drugih storitev in si vedno prizadevamo za najcenejši način dobave.  

Pipler omogoča enostavno plačilo po prevzemu ali po predračunu (predplačilo),kjer odobrimo 2% popusta.

Vse cene in zneski v eNaročilu so navedeni v € in so končni. Dodatnih stroškov ni.

Vračilo blaga

Družba Pipler d.o.o. zagotavlja prevzem vrnjenega blaga v skladu z zakonodajo. Vračilo je možno v obliki zamenjave izdelka, odobritve popusta oz. bonusa, vrnitve kupnine ali na drug dogovorjen način. Pri vračilu upoštevamo želje kupcev glede načina vračila. Vračilo blaga uredi kupec.

Pritožbe in obvestila o stvarnih napakah se naslovijo na družbo Pipler d.o.o. preko elektronske pošte info@pipler.si ali po pošti na naslov družbe. Obvestila o stvarnih napakah obravnavamo če še nista pretekli 2 leti od izročitve izdelka ter nam je omogočeno, da izdelek pregledamo oz. nam ga kupec vrne v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Pridržujemo si pravico, da v primeru kakršnega koli obvestila oz. pritožbe zahtevamo dodatna dokazila in pojasnila.

Oddaja naročila preko spletne trgovine www.pipler.si se obravnava kot sklenitev pogodbe na daljavo. V skladu z zakonodajo lahko zato kupec v štirinajstih dneh od prevzema blaga sporoči, da preklicuje naročilo (odstop od pogodbe). Pri tem ni potrebno navajati razloga za preklic. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vračilo blaga pri tem zagotovi kupec. Kupec v tem primeru krije tudi stroške blaga. Če blaga zaradi narave ni mogoče vrniti, se stroški blaga določijo v višini kupnine. Več informacij glede odstopa od pogodbe najdete v pripetih dokumentih na tej povezavi.

Varovanje podatkov

Popolnoma spoštujemo zasebnost naših kupcev, zato ne zbiramo (osebnih) podatkov, ki niso potrebni za namene dostave blaga ali obveščanja o aktualnih ponudbah in drugih vsebinah. Prav tako podatke ne posredujem tretjim osebam. Za namene obveščanja obdelujemo podatke izključno na podlagi lastne želje uporabnikov. 

O spletni trgovini

Spletna trgovina www.pipler.si je mednarodna spletna trgovina, ki omogoča dostavo kvalitetnih kadilskih pripomočkov na celotnem območju Slovenije in Hrvaške. Lastnik in upravitelj spletne trgovine je družba Pikoš d.o.o., Tešanovi 37a, 9226 Moravske Toplice; Matična številka: 3731855; IŠ DDV: SI40905098.

Zastopnik za Slovenijo

Spletno trgovino v Sloveniji zastopa družba Pipler d.o.o., Tešanovci 111, 9226 Moravske Toplice; Matična številka: 3834158; Davčna številka: 85804550 - družba ni obvezana obračunavati DDV; Številka Srg: 2010/37781; ŠT. TRR (IBAN):  SI56 6100 0001 3233 184; Družba je vpisana v sodni register Okrožnega sodišča v Murski Soboti.

TRR odprt pri banki: Delavska  Hranilnica d.d., Ljubljana, Miklošičeva cesta 5, 1000 Ljubljana

 

Pikoš d.o.o., vse pravice pridržane | Izdelava spletne trgovine StudioFACA